Opilé hrušky

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky želatiny dáme do kastrůlku se studenou vodou, aby změkla. Měkkou želatinu vymačkáme, s horkou vodou rozpustíme a přilijeme víno. Přisypeme vanilkový a krupicový cukr, zamícháme. Zatím necháme stranou.
  • 2
    Hrušky oloupeme, rozkrojíme na půlky a za pomoci lžíce opatrně vykrojíme jadřince. Připravené hrušky rozdělíme na dezertní talíře, zalijeme připravenou želatinou a odložíme do lednice vychladnout a ztuhnout.
  • 3
    Podáváme jako studený dezert.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.