Opilé ovoce

15 min.

Ingredience

    • 200gramůBroskve
    • 200gramůMeruňky
    • 200gramůJablka
    • 200gramůHrušky
    • 200gramůŠvestky
    • 200gramůMandarinky
    • 100gramůCukr krupice
    • 500mililitrůBílé víno
    • 300mililitrůRum
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
148 kcal
Sacharidy
16 g
Vláknina
475 mg
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vysoké užší nádoby postupně vrstvíme jednotlivé druhy ovoce, každý posypeme cukrem a pokropíme rumem.
  • 2
    Nádobu uložíme nejméně na dva dny na chladné místo, pak obsah opatrně promícháme, rozdělíme do sklenic (naplníme je asi do poloviny) a dolijeme vínem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.