Ořechová vejce s rumem

30 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
516 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
40 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
3 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rendlíku rozpustíme heru, přisypeme kakao, promícháme, odstavíme z plotny, jakmile se kakao rozpustí v tuku. Poté přidáme cukr, drcené ořechy, rum a mléko. Promícháme a nalijeme do plastového pouzdra na vajíčka. Vložíme do lednice vychladit a když už jsou ořechová vejce téměř ztuhlá, pouzdro rychle secvakneme a vrátíme do lednice úpně ztuhnout.
  • 2
    Ztuhlá vejce vyklopíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.