Ořechovo-bazalkové nanuky
20 min.
Ingredience
- 220gramůOřechy Kešu
- 480mililitrůMléko mandlové
- 30gramůBazalka
- 80mililitrůSirup agávový Bio
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
774 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Nesolené kešu ořechy předem namočíme do studené vody na 2 hodiny.
- 2Do mixeru vlijeme mandlové mléko, přidáme kešu ořechy, čerstvou bazalku a agávový sirup. Vše rozmixujeme na pyré. Pokud bude pyré napěněné, necháme je chvíli odstát a pěnu lžící odstraníme.
- 3Rozmixovanou směs nalijeme do formy na nanuky a necháme chladit 1-2 hodiny.
- 4Potom do nanuků zapíchneme tyčky a formu dáme do mrazáku.
- 5Když budeme chtít nanuky vyklopit, formu necháme chvíli stát při pokojové teplotě nebo ji necháme chvilku pod tekoucí teplou vodou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.