Ořechovo-bazalkové nanuky

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
774 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nesolené kešu ořechy předem namočíme do studené vody na 2 hodiny.
  • 2
    Do mixeru vlijeme mandlové mléko, přidáme kešu ořechy, čerstvou bazalku a agávový sirup. Vše rozmixujeme na pyré. Pokud bude pyré napěněné, necháme je chvíli odstát a pěnu lžící odstraníme.
  • 3
    Rozmixovanou směs nalijeme do formy na nanuky a necháme chladit 1-2 hodiny.
  • 4
    Potom do nanuků zapíchneme tyčky a formu dáme do mrazáku.
  • 5
    Když budeme chtít nanuky vyklopit, formu necháme chvíli stát při pokojové teplotě nebo ji necháme chvilku pod tekoucí teplou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.