Ořechový med na oplatce

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1381 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
48 g
Sacharidy
237 g
Vláknina
4 g
Cukr
143 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse ušleháme bílky s cukrem a vanilkovým cukrem na pevný sníh. Za stálého šlehání přiléváme krátce převařený, ještě horký med.
  • 2
    Mísu se sněhem postavíme nad páru a šleháme do vychladnutí.
  • 3
    Nakonec do směsi přimícháme nasekané ořechy.
  • 4
    Ořechový med nalijeme na větší dortovou oplatku, rozetřeme a necháme ztuhnout.
  • 5
    Před podáváním oplatku nakrájíme na čtverce nebo trojúhelníky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.