Ořechový puding s vinným krémem

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
27 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo rozmícháme, přidáme cukr, žloutky, vanilku a důkladně utřeme. Poté zlehka vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků, nastrouhané ořechy a rozdrobené piškoty.
  • 2
    Směs vlijeme do vymazané a vysypané formy a v páře vaříme cca 45 minut. Hotový puding vyklopíme a podáváme s vinným krémem.
  • 3
    Krém připravíme tak, že ve vodní lázni šleháme víno se žloutky, cukrem a vanilkou do zhoustnutí. Mezitím ušleháme tuhý sníh z bílků a cukru a postupně do něj vlijeme vinnou směs.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.