Oříškové hrudky s čokoládou

33 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
20 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
904 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme oříšky. V troubě je upražíme, až slupka začne praskat. Poté slupku mnutím odstraníme, oříšky umeleme. Mísu s oříšky, s na kostky rozlámanou čokoládou a máslem dáme na páru a necháme čokoládu změknout, abychom ji mohli zpracovat do hmoty.
  • 2
    Lžičkou z hmoty tvoříme hrudky, které klademe na plech vyložený fólií a necháme několik dní zaschnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.