Osvěžující dresing ke grilovanému masu

10 min.
Česká republika

Ingredience

    • 250gramůChoceňský smetanový jogurt
    • 1kusOkurka salátová
    • 1stroužekČesnek
    • 1hrstKopr čerstvý
    • 1špetkaZázvor
    • 2špetkyPepř bílý
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
20 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
688 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátovou omytou okurku a velký stroužek česneku oloupeme a jemně nastrouháme do mísy. Z omytého kopru setřepeme vodu, lístky drobně pokrájíme a přidáme k okurce.
  • 2
    Hustý smetanový jogurt promícháme s okurkou, podle chuti osolíme a dochutíme bílým pepřem, špetkou zázvoru a vše znovu promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.