Osvěžující dresing ke grilovanému masu
10 min.
Ingredience
- 250gramůChoceňský smetanový jogurt
- 1kusOkurka salátová
- 1stroužekČesnek
- 1hrstKopr čerstvý
- 1špetkaZázvor
- 2špetkyPepř bílý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
20 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
688 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Salátovou omytou okurku a velký stroužek česneku oloupeme a jemně nastrouháme do mísy. Z omytého kopru setřepeme vodu, lístky drobně pokrájíme a přidáme k okurce.
- 2Hustý smetanový jogurt promícháme s okurkou, podle chuti osolíme a dochutíme bílým pepřem, špetkou zázvoru a vše znovu promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.