Osvěžující slaná sangria

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
11 g
Cukr
70 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve nastrouháme ředkvičky na hrubém struhadle a posypeme cukrem.
  • 2
    Připravíme si džbán, ve kterém budeme nápoj podávat, okraje omočíme v citronové šťávě a obalíme v sladkých ředkvičkách.
  • 3
    Nádobu naplníme do tří čtvrtin podélně rozpůlenými okurkami, rozpůlenými jahodami, oloupanou a nakrájenou papájou bez semínek, rozkrojenými limetami a zalijeme brusinkovým džusem. Dolijeme sodovkou.
  • 4
    Z celeru a chřestu vytvoříme škrabkou hobliny a dozdobíme jimi džbán.
  • 5
    Sangrii podáváme ledově vychlazenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.