Osvěžující slaná sangria
25 min.
Ingredience
- 300gramůJahody zahradní
- 3kusyOkurky
- 2kusyLimetka
- 6kusůŘedkvička
- 1litrDžus brusinkový
- 4kusyChřest bílý
- 100gramůCukr moučkový
- 0,25litrSodovka
- 4kusyCeler řapíkatý
- 1kusCitrony
- 0,5kusPapaya
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
347 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
11 g
Cukr
70 g
Postup přípravy
- 1Nejprve nastrouháme ředkvičky na hrubém struhadle a posypeme cukrem.
- 2Připravíme si džbán, ve kterém budeme nápoj podávat, okraje omočíme v citronové šťávě a obalíme v sladkých ředkvičkách.
- 3Nádobu naplníme do tří čtvrtin podélně rozpůlenými okurkami, rozpůlenými jahodami, oloupanou a nakrájenou papájou bez semínek, rozkrojenými limetami a zalijeme brusinkovým džusem. Dolijeme sodovkou.
- 4Z celeru a chřestu vytvoříme škrabkou hobliny a dozdobíme jimi džbán.
- 5Sangrii podáváme ledově vychlazenou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.