Ouška s pestem, slaninou a mákem

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
780 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
53 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto rozmrazíme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Z těsta vyválíme tenký plát a rozdělíme ho na 3 díly. Vejce rozšleháme s trochou vody a okraje těsta potřeme.
  • 2
    Na 1 díl těsta neneseme nakrájenou slaninu a cibuli. Pevně zavineme a nakrájíme na asi 8 mm silné plátky. Poskládáme na plech vyložený papírem. Druhý díl těsta potřeme pestem a zavineme. Nakrájíme na asi 5 mm silné plátky a poskládáme na plech.
  • 3
    Zbývající díl těsta posypeme mákem a strouhaným sýrem. Pevně zavineme a nakrájíme na asi 5 mm silné plátky. Poskládáme na plech. Pečeme dozlatova v předehřáté troubě asi 12 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.