Ovesné otruby s hrozinkami

7 min.
Evropa

Ingredience

    • 200mililitrůVoda pitná
    • 20gramůHrozinky
    • 150mililitrůMléko sójové
    • 1špetkaSkořice mletá
    • 50gramůOvesné vločky
    • 1špetkaFenykl obecný
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
7 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
5 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky nalijeme vařící vodu. Za stálého míchání přisypáváme ovesné otruby. Mícháme vidličkou tak, aby nevznikaly hrudky. Necháme chvilku nabobtnat a je-li kaše hustší, naředíme ji trochou sójového mléka.
  • 2
    Do hotové kaše přimícháme hrozinky, skořici a fenykl. Podle chuti můžeme kaši dosladit medem.
  • 3
    Ihned podáváme, dokud je pokrm ještě teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.