Ovesné řezy

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
708 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
41 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo, cukr a vanilkový cukr ušleháme do pěny. Postupně zašleháme vejce, přidáme 100 g ovesných vloček a 250 g jogurtu.
  • 2
    Z těsta upečeme v máslem vymazaném vaflovači 6 oplatek.
  • 3
    Žervé, zbylý jogurt a med umícháme a přidáme omyté, na kostičky nakrájené nektarinky a zbylé ovesné vločky.
  • 4
    Upečené oplatky rozlámeme na srdíčka a vždy dvě spojíme připravenou náplní. Podáváme pocukrované moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.