Ovesné řezy
30 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 100gramůMáslo čerstvé
- 75gramůCukr krupice
- 1kusCukr vanilka
- 280gramůJogurt bílý
- 200gramůŽervé
- 3lžíceMed včelí
- 1kusNektarinka
- 1lžíceCukr moučkový
- 125gramůOvesné vločky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
708 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
41 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
40 g
Postup přípravy
- 1Máslo, cukr a vanilkový cukr ušleháme do pěny. Postupně zašleháme vejce, přidáme 100 g ovesných vloček a 250 g jogurtu.
- 2Z těsta upečeme v máslem vymazaném vaflovači 6 oplatek.
- 3Žervé, zbylý jogurt a med umícháme a přidáme omyté, na kostičky nakrájené nektarinky a zbylé ovesné vločky.
- 4Upečené oplatky rozlámeme na srdíčka a vždy dvě spojíme připravenou náplní. Podáváme pocukrované moučkovým cukrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.