Ovesno-jogurtová buchta s ovocem
90 min.
Ingredience
- 400gramůOvesné vločky
- 500gramůBílý jogurt
- 2lžíceMed včelí
- 1lžičkaSkořice mletá
- 800gramůKompot meruňkový
Počet porcí:
25Postup přípravy
- 1Ovesné vločky zalijeme vodou (či lákem z kompotu) a necháme nabobtnat.
- 2Přidáme med, jogurt a skořici a promícháme do hustého těsta (pokud je těsto příliš husté, tak stačí přidat vodu či jogurt x pokud je těsto řidké, tak přidáme vločky).
- 3Na pečicím papírem vyložený plech vlijeme 1/2 těsta a poklademe na kousky nakrájeným ovocem a nakonec dáme druhou polovinu těsta.
- 4Pečeme podle tloušťky buchty- já jsem pekla cca 1,5 hodiny na 170°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.