Ovoce na grilu s vanilkovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 3lžíceMed včelí
- 2lžíceDžus jablečný
- 1lžičkaSkořice mletá
- 1kusMango
- 2kusyHrušky
- 200gramůŘecký jogurt
- 150gramůJogurt bílý
- 15gramůCukr vanilka
- 2kusyJablka
- 400gramůAnanas
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
4 g
Cukr
36 g
Postup přípravy
- 1Smícháme 2 lžíce medu s jablečný džus a mletou skořicí. Ovoce oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2Rozehřejeme gril. Grilovací mřížku obalíme alobalem a položíme na ni plátky manga, ananasu, jablek a hrušek, potřeme polovinou směsi medu a skořice. Grilujeme buď 10 minut, nebo dokud ovoce nezměkne, přičemž jedenkrát obrátíme.
- 3Smícháme řecký a býlí jogurt s vanilkovým cukrem a zbytkem medu a dobře promícháme. Ovoce podáváme teplé s vanilkovým jogurtem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.