Ovoce polévané čokoládou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
597 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
33 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
10 g
Cukr
48 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve oloupeme banán, kiwi, jablko a jahody. Poté ovoce nakrájíme na větší kousky.
  • 2
    Ovoce střídavě napíchneme na párátka a odložíme na talíř.
  • 3
    V hrnci si přivedeme k varu vodu, poté ztlumíme plamen a vložíme do ní malý hrnec s čokoládou, rozpustíme ji a přimícháme nakrájené máslo. Mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí a nespojí s máslem.
  • 4
    Ovocné špízy namočíme do čokolády, vytáhneme a odložíme na talíř.
  • 5
    Počkáme až čokoláda ztuhne, poté ovocné špízy zbavíme párátek a přendáme na servírovací talíř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.