Ovoce s čokoládovým krémem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maliny, jahody a vypeckované třešně vsypeme do misky a na hodinu dáme do mrazáku. Ovoce musí být zmrzlé. Poté je rozdělíme do mističek.
  • 2
    Na malé pánvi zahříváme jogurt s bílou čokoládou rozlámanou na kousky, dokud se čokoláda nerozpustí. Směs se nesmí vařit, aby se jogourt nesrazil.
  • 3
    Směsí zalijeme zmrazené ovoce a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.