Ovoce v čokoládě
30 min.
Ingredience
- 12kusůPhysalis (mochyně)
- 12kusůJahody zahradní
- 100gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Čokoládu nalámeme na kousky a v horké vodní lázni za stálého míchání rozpustíme.
- 2Tenké lístky okolo plodu mochyně odtáhneme, jahody omyjeme a stopku na nich necháme.
- 3Ovoce podržíme za stopky a namáčíme v rozpuštěné čokoládě. Urovnáme je na tác vyložený pečicím papírem a necháme vychladnout, aby čokoláda úplně ztuhla.
- 4Ovoce upravíme na talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.