Ovoce v čokoládě

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
205 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čokoládu nalámeme na kousky a v horké vodní lázni za stálého míchání rozpustíme.
  • 2
    Tenké lístky okolo plodu mochyně odtáhneme, jahody omyjeme a stopku na nich necháme.
  • 3
    Ovoce podržíme za stopky a namáčíme v rozpuštěné čokoládě. Urovnáme je na tác vyložený pečicím papírem a necháme vychladnout, aby čokoláda úplně ztuhla.
  • 4
    Ovoce upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.