Ovoce v medu
35 min.
Ingredience
- 3lžíceMed včelí
- 2lžíceŠťáva jablečná 100%
- 1lžičkaKardamom
- 1kusMango
- 1kusAnanas
- 2kusyJablka
- 2kusyHrušky
- 175gramůŘecký jogurt
- 150gramůJogurt bílý
- 1lžičkaTresť vanilková
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
38 g
Postup přípravy
- 1Smícháme v míse 2 lžíce medu, jablkovou šťávu a mletý kardamom. Oloupeme mango, odkrojíme dužinu od pecky a nakrájíme ji na plátky. Jablka, hrušky a ananas nakrájíme též na plátky.
- 2Gril rozehřejeme na nejvyšší stupeň. Grilovací mřížku obalíme alobalem a položíme na ni polovinu plátků manga, jablek, hrušek a ananasu. Potřeme polovinou medové směsi a grilujeme 10 minut. Jedenkrát mezitím obrátíme. Takto připravíme i zbylé ovoce.
- 3Do mísy dáme řecký jogurt, bílý jogurt a promícháme s vanilkovou trestí a zbytkem medu.
- 4Teplé ovoce podáváme s vanilkovým jogurtem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.