Ovocná omáčka s červeným vínem
13 min.
Ingredience
- 3kusyPomeranče
- 6lžicRybíz červený
- 1lžičkaHořčice plnotučná
- 150mililitrůVíno červené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
120 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Z omytých pomerančů vymačkáme šťávu. Rybíz omyjeme, rozmačkáme (nebo propasírujeme) a smícháme s hořčicí a pomerančovou šťávou.
- 2Omáčku vaříme ve vhodné nádobě v mikrovlnné troubě při plném výkonu 3 minuty. Během vaření několikrát zamícháme.
- 3Potom přilijeme červené víno a omáčku necháme 1 hodinu odležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.