Ovocná omáčka s vínem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve nakrájíme kůru a vymačkáme šťávu z omytého pomeranče.
  • 2
    Pomerančovou šťávu smícháme v rendlíku s polovinou vína a dáme vařit, poté vmícháme pomerančovou kůru a krátce povaříme.
  • 3
    Želé promačkáme sítem, smícháme s brusinkovým kompotem, zbylým vínem, směsí z rendlíku, citrónovou šťávou, zázvorem a umletým pepřem.
  • 4
    Nakonec promícháme hořčici s vodou a přimícháme do směsi.
  • 5
    Směs důkladně promícháme a před podáváním necháme zhruba 10 hodin v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.