Ovocná polévka z podmáslí

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
6 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
3 g
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky vložíme do hrnce a promícháme s podmáslím, solamylem, cukrem a citronovou kůrou. Směs zvolna za stálého míchání přivedeme k varu a krátce povaříme. Za pomalého míchání směs vychladíme a podle chuti okyselíme citronovou šťávou.
  • 2
    Oloupané kiwi nakrájíme na kolečka, omytou karambolu nakrájíme na hvězdice, omytý rybíz otrháme ze stopek.
  • 3
    Polévku rozdělíme do talířů a ozdobíme připraveným ovocem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.