Ovocná želatina

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
4 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve namočíme na 5 minut želatinu. Mezi tím rozmixujeme broskvový kompot na kaši.
  • 2
    Nabobtnalou želatinu ohřejeme v kastrole a rozpustíme. Smícháme broskvovou kaši s pomerančovou a citronovu šťávou a medem.
  • 3
    Rozpuštěnou želatinu smícháme za stálého míchání s ovocnou kaší.
  • 4
    Plníme do formiček a necháme vychladnout v ledničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.