Ovocný aspik

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky želatiny naložíme do hrnku s vodou podle návodu na obalu. Budeme potřebovat 6 plátků. Jakmile želatina nabobtná, vmícháme ji do 700 ml horké vody, pomalu mícháme, až se rozpustí. Želatinu nevaříme.
  • 2
    Promícháme rybíz, borůvky a maliny. Polovinu směsi nasypeme do formiček, zalijeme polovinou množství želatiny a necháme trochu ztuhnout. Do formiček nasypeme druhou polovinu ovoce a znovu zalijeme zbylou želatinou. Po ztuhnutí vyklopíme a podáváme s malinovým sirupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 26. 5. 2016
Jfjhfjrjfivhfnfnjdjdhfhfnbrvtdgjekekdidhbfgdyhdjekeicuchfvrfgryuejemdmkcicufhfbrghrjdmkficufhfbrghrhdjdmfkfifhrnrb!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!