Ovocný aspik
30 min.
Ingredience
- 150gramůMaliny
- 150gramůRybíz červený
- 120mililitrůSirup malinový
- 15gramůŽelatina bílá plátky
- 150gramůBorůvky
- 900mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Plátky želatiny naložíme do hrnku s vodou podle návodu na obalu. Budeme potřebovat 6 plátků. Jakmile želatina nabobtná, vmícháme ji do 700 ml horké vody, pomalu mícháme, až se rozpustí. Želatinu nevaříme.
- 2Promícháme rybíz, borůvky a maliny. Polovinu směsi nasypeme do formiček, zalijeme polovinou množství želatiny a necháme trochu ztuhnout. Do formiček nasypeme druhou polovinu ovoce a znovu zalijeme zbylou želatinou. Po ztuhnutí vyklopíme a podáváme s malinovým sirupem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 26. 5. 2016
Jfjhfjrjfivhfnfnjdjdhfhfnbrvtdgjekekdidhbfgdyhdjekeicuchfvrfgryuejemdmkcicufhfbrghrjdmkficufhfbrghrhdjdmfkfifhrnrb!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!