Ovocný dezert s medem

10 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
848 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
42 g
Sacharidy
123 g
Vláknina
11 g
Cukr
95 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechno ovoce kromě banánů očistíme a omyjeme, třešně vypeckujeme a necháme okapat. Jahody rozpůlíme, banány oloupeme, nakrájíme na kolečka, meloun oloupeme a spolu s hruškami nakrájíme na kousky.
  • 2
    Na dno dezertních talířů nalijeme čokoládovou polevu, naaranžujeme připravené ovoce. Každou porci polijeme medem, posypeme hrubě nasekanými vlašskými ořechy, ozdobíme mátou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.