Ovocný kompot se skořicí
15 min.
Ingredience
- 4kusyHrušky
- 1špetkaSkořice mletá
- 1šálekVoda pitná
- 10kusůŠvestky
- 4kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
182 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
9 g
Cukr
35 g
Postup přípravy
- 1Jablka a hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Švestky spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vypeckujeme.
- 2Ovoce vložíme do kastrolu, podlijeme trochou vody a spolu se skořicí chvíli podusíme.
- 3Kompot podáváme teplý i studený.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.