Ovocný krupicový nákyp

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
1 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
5 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krupici rozmícháme ve 2dl vody, zbylou vodu s cukrem přivedeme k varu a za stálého míchání vlijeme krupici. Zvolna vaříme, až vznikne jemná kaše. Necháme vychladnout a mezitím vyšleháme tuhý sníh z bílků. Do kaše nejdříve vmícháme pomerančovou šťávu a postupně jemně sníh. Rozdělíme do misek na jednotlivé porce a zalijeme protlakem z rozmixovaných malin.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.