Ovocný pudink s vínem

30 min.

Ingredience

    • 500gramůRybíz červený
    • 250gramůMaliny
    • 800mililitrůVoda pitná
    • 380gramůCukr moučkový
    • 200mililitrůVíno červené
    • 20mililitrůTresť vanilková
    • 35gramůRýžový škrob
    • 35gramůSolamyl - bramborový škrob
    • 400mililitrůSirup Monin - malinový
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
5 g
Cukr
53 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nasypeme rybíz bez větviček, maliny a zalijeme vodou. Povaříme několik minut a rozmixujeme. Přisypeme cukr, přilijeme vanilkovou esenci, červené víno, přivedeme k varu, oba škroby rozmícháme v trošce vody a pudink za stálého míchání škrobem zahustíme. Povaříme ještě půl minuty a odstavíme. Formičky vypláchneme studenou vodou a naplníme pudinkem. Po vychladnutí vyklopíme na dezertní talířky a podáváme s ovocným sirupem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.