Ovocný pudink s vínem
30 min.
Ingredience
- 500gramůRybíz červený
- 250gramůMaliny
- 800mililitrůVoda pitná
- 380gramůCukr moučkový
- 200mililitrůVíno červené
- 20mililitrůTresť vanilková
- 35gramůRýžový škrob
- 35gramůSolamyl - bramborový škrob
- 400mililitrůSirup Monin - malinový
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
5 g
Cukr
53 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce nasypeme rybíz bez větviček, maliny a zalijeme vodou. Povaříme několik minut a rozmixujeme. Přisypeme cukr, přilijeme vanilkovou esenci, červené víno, přivedeme k varu, oba škroby rozmícháme v trošce vody a pudink za stálého míchání škrobem zahustíme. Povaříme ještě půl minuty a odstavíme. Formičky vypláchneme studenou vodou a naplníme pudinkem. Po vychladnutí vyklopíme na dezertní talířky a podáváme s ovocným sirupem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.