Ovocný salát s jadérky

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusPomeranče
    • 3kusySlívy
    • 1lžičkaLněné semínko
    • 150gramůJogurt bílý
    • 1lžíceDžem jablečný
    • 2lžíceOvesné vločky
    • 4lžíceMléko polotučné
    • 0,5kusJablka
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme pomeranč a rozdělíme ho na dílky, ty ještě pokrájíme na malé kousky. Slívy rozkrájíme na drobné kousky. Jablko oloupeme, vyjmeme jádřinec a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Ovoce promícháme s vločkami a lněným semínkem.
  • 3
    Smícháme jogurt, šípkový džem, mléko a vymícháme jemný krém.
  • 4
    Opatrně vetřeme krém do ovocné směsi a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.