Ovocný salát s rukolou a sýrem

27 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
31 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
10 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Meloun podélně rozpůlíme a zbavíme zrnek. Dužinu nakrájíme na malé kousky. Meruňky omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Omyté jahody rozčtvrtíme. Maliny opláchneme a necháme okapat, omytý salát natrháme na kousky. Sýr nakrájíme na plátky. Všechny salátové přísady upravíme na talíře.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme ořechový olej a opražíme na něm kešu oříšky. Přidáme citronovou kůru a šťávu, přimícháme cukr a nasekanou bazalku. Vzniklou marinádou zalijeme připravený salát.
  • 3
    Podáváme s čerstvou bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.