Ovocný salát s rukolou a sýrem
27 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
31 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
10 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Meloun podélně rozpůlíme a zbavíme zrnek. Dužinu nakrájíme na malé kousky. Meruňky omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Omyté jahody rozčtvrtíme. Maliny opláchneme a necháme okapat, omytý salát natrháme na kousky. Sýr nakrájíme na plátky. Všechny salátové přísady upravíme na talíře.
- 2V pánvi rozehřejeme ořechový olej a opražíme na něm kešu oříšky. Přidáme citronovou kůru a šťávu, přimícháme cukr a nasekanou bazalku. Vzniklou marinádou zalijeme připravený salát.
- 3Podáváme s čerstvou bagetou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.