Ovocný závin

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté meruňky rozpůlíme a vypeckujeme. Banán oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na kousky dlouhé 5 cm.
  • 2
    Listové těsto vyválíme a přeneseme na plech, vyložený pečicím papírem. Do středu těsta po celé délce klademe střídavě meruňky a banán. Těsto zavineme a kraje dobře přitiskneme.
  • 3
    Závin pečeme v silně vyhřáté troubě (200 stupňů Celsia) asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.