Pad thai

30 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
823 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
28 g
Sacharidy
118 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olej smícháme s nasekanou chilli papričkou zbavenou semínek a s nasekaným koriandrem. Polovinu směsi zahřejeme ve woku, přidáme očištěné a omyté krevety, krátce je orestujeme a vyjmeme.
  • 2
    Do pánve přilijeme zbylý olej s koriandrem, vsypeme oloupanou, nadrobno nakrájenou šalotku a restujeme 1 minutu. Přidáme cukr, rozšlehaná vejce a mícháme do zhoustnutí.
  • 3
    Do základu vmícháme obě omáčky, limetkovou šťávu, v horké vodě předem namočené nudle, mungo a krevety. Restujeme 2 minuty. Vsypeme na kolečka nakrájenou jarní cibulku, polovinu nasekaných arašídů a restujeme ještě 1 minutu.
  • 4
    Pokrm podáváme posypaný zbylými arašídy a ozdobený dílkem limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.