Pain perdu-chléb sypaný cukrem a skořicí
10 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaSkořice mletá
- 130mililitrůMléko polotučné
- 6plátkůChléb toastový
- 1lžíceMáslo
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
155 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Vejce rozšleháme s mlékem.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo. Plátky toastového chleba namočíme do vajec a z obou stran krátce opečeme. Ihned podáváme posypané směsí cukru a skořice.
- 3Toasty se hodí ke kávě nebo pro děti s mlékem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.