Palačinky s jablky a slaninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
636 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
38 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku smícháme v míse s práškem do pečiva, cukrem a skořicí. Jablko oloupeme, nakrájíme na malé kousky, přihodíme do mísy. Smícháme mléko s rozpuštěným máslem a vyšlehanými vejci, vlijeme do mísy a vypracujeme hladké řidší těsto.
  • 2
    Na rozpálené pánvi osmažíme plátky slaniny spolu s plátky jablka. Zároveň na jiné pánvi vymazané máslem osmažíme palačinky dozlatova. Podáváme přeložené, ozdobené slaninou a plátky jablka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.