Palačinky z Concaneau
30 min.
![Francie](https://admin.milujivareni.cz/uploads/img/2024/05/5d1c341e22ba1d3d41b56afd08c7f644f41cbc20.png?w=16&q=75)
Ingredience
- 250gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 150gramůSardinky v oleji
- 1kusCitrony
- 2kusyVejce slepičí
- 20gramůOkurky nakládané
- 500mililitrůMléko polotučné
- 20gramůMajonéza
- 112mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
45 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Cukr
291 mg
Postup přípravy
- 1Z mouky, vejce, 12 ml oleje a mléka si připravíme palačinkové těsto, které osmažíme na rozpáleném oleji.
- 2Sardinky nadrtíme, přidáme citrónovou šťávu, jemně nakrájené okurky a majonézu.
- 3Vše dobře promícháme.
- 4Připravenou omáčkou potřeme palačinky, poté je srolujeme do kornoutků a naskládáme na talíř.
- 5Podáváme obložené pokrájeným, vařeným vejcem a nakrájenými okurkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.