Palačinky z Concaneau

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
715 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
45 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Cukr
291 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mouky, vejce, 12 ml oleje a mléka si připravíme palačinkové těsto, které osmažíme na rozpáleném oleji.
  • 2
    Sardinky nadrtíme, přidáme citrónovou šťávu, jemně nakrájené okurky a majonézu.
  • 3
    Vše dobře promícháme.
  • 4
    Připravenou omáčkou potřeme palačinky, poté je srolujeme do kornoutků a naskládáme na talíř.
  • 5
    Podáváme obložené pokrájeným, vařeným vejcem a nakrájenými okurkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.