Papája zapečená s vanilkovým krémem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
8 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
334 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papáju oloupeme, nakrájíme na kostky a vsypeme do pekáčku. Do rendlíku nalijeme mléko, přidáme vejce, žloutky, vanilkový cukr, strouhanou pomerančovou kůru, mletou skořici, rozmícháme a zvolna vaříme, až vznikne hustší krém. Krém nalijeme do pekáčku na papáju, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.
  • 2
    Dezert necháme vychladnout, naporcujeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.