Paprikové vepřové maso

60 min.
Evropa

Ingredience

    • 280gramůVepřový bok
    • 1lžíceOlej rostlinný
    • 1lžíceSójová pasta Miso
    • 1lžíceSójové boby
    • 1kusPaprika zelená
    • 1kusPaprika červená
    • 1lžičkaCukr krupice
    • 1lžičkaOmáčka sójová
    • 0,5lžičkaPepř bílý
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
40 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso si nejprve uvaříme ve vroucí vodě na mírném ohni po 30 minut.
  • 2
    Ve woku na oleji orestujeme připravené maso, vmícháme pastu a boby. Přimícháme proužky paprik, cukr, pepř a sojovou omáčku a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.