Paříž specialität - koktejl
2 min.
Ingredience
- 1decilitrWhisky
- 6centilitrůSmetana 6% (do kávy)
- 20gramůMed včelí
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
20 mg
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Dvě vychlazené vysoké koktejlové sklenky postavíme na pracovní plochu vedle sebe. Šejkr naplníme do 1/3 drceným ledem, přidáme med, vylijeme smetanu, nakonec přilijeme whisky, šejkr dobře uzavřeme a delší dobu a energicky koktej protřepeme.
- 2Opatrně otevřeme šejkr a hotový koktejl přecedíme do připravených koktejlových sklenek a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.