Pařížská cibulačka
35 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 40gramůMáslo čerstvé
- 4decilitryHovězí vývar základní
- 4krajíceChléb celozrnný pšenično-žitný
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
660 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
29 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka a krátce zpěníme na másle. Zalijeme vývarem a uvaříme do měkka.
- 2Na dno zapékací misky vložíme krajíčky chleba, posypeme je dvěma třetinami nastrouhaného sýra a zalijeme vývarem s cibulí. Povrch posypeme zbylým sýrem.
- 3Polévku krátce zapečeme v horké troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.