Pařížská šlehačka

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 35gramůKakao - prášek
    • 50gramůCukr krupice
    • 0,5litrSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kakao s cukrem prosejeme, zamícháme do smetany, svaříme a necháme vychladnout. Vychladlé uložíme do ledničky.
  • 2
    Na druhý den smetanu našleháme a použijeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 23. 9. 2015
Pařížská šlehačka
Pařížská šlehačka je báječná. Je to jako božský pokrm, kterým si ozdobíte ještě něco dalšího třeba ovoce nebo poháry, zákusky, dorty aj. Kdo neochutnal, tak to musí udělat. Recept má ode mě plné bodové hodnocení.