Pařížské řezy

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
493 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
24 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
2 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Přivedeme k varu sladkou smetanu, žloutky a strouhanou čokoládu. Po vychladnutí vmícháme tuhý sníh ze dvou bílků.
  • 2
    Zbytek vajec ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem do zhoustnutí.
  • 3
    Po vychladnutí vmícháme mouku s rozpuštěným máslem a kakaem a nakonec vmícháme tuhý sníh.
  • 4
    Těsto nalijeme na vymazaný plech a pečeme.
  • 5
    Vychladlé rozpůlíme, první plát potřeme krémem, přiklopíme druhým a pocukrujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.