Párky v pivní marinádě
28 min.

Ingredience
- 2lžíceSolamyl - bramborový škrob
- 1kilogramPárky jemné
- 1,2litryPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 5lžicCukr krupice
- 7lžicOcet vinný
- 4lžíceHořčice kremžská
- 2lžíceKřen
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
55 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
192 mg
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Párky nakrájíme na špalíčky asi 5 cm dlouhé, na obou koncích nakrojíme do kříže a vložíme do vroucího piva a asi 10 minut vaříme. Poté párky vyjmeme a vložíme do zavařovacích sklenic.
- 2V hrnečku smícháme se solamylem cukr a ocet a směs zašleháme do vroucího piva spolu s nastrouhaným křenem a hořčicí. Tři minuty povaříme a poté směs vlijeme na párky. Necháme několik dní marinovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.