Pasiáns

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
94 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
315 mg
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků ušleháme pevný sníh.
  • 2
    Cukr zalijeme silnou kávou a uvaříme hustý sirup, který za stálého šlehání přilijeme do sněhu. Ještě šleháme dále do zhoustnutí. Nakonec přimícháme mouku a necháme vychladnout.
  • 3
    Připravené těsto pomocí cukrářského sáčku s trubičkou nastříkáme v různých tvarech na vymazaný a vysypaný plech. Necháme chvíli stát a potom usušíme v mírně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.