Pasiáns
40 min.
Ingredience
- 140gramůCukr moučkový
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 1,25decilitryKáva Espresso
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
94 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
315 mg
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevný sníh.
- 2Cukr zalijeme silnou kávou a uvaříme hustý sirup, který za stálého šlehání přilijeme do sněhu. Ještě šleháme dále do zhoustnutí. Nakonec přimícháme mouku a necháme vychladnout.
- 3Připravené těsto pomocí cukrářského sáčku s trubičkou nastříkáme v různých tvarech na vymazaný a vysypaný plech. Necháme chvíli stát a potom usušíme v mírně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.