Pasianz
115 min.
Ingredience
- 4kusyVaječný bílek slepičí
- 280gramůCukr krupice
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,25litrKáva Espresso
- Na plech
- 5gramůMáslo čerstvé
- 5gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
53 mg
Cukr
46 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme tuhý sníh. Cukr svaříme s černou kávou na nit, přišleháme do sněhu a vmícháme mouku. Hmotu necháme vychladnout, poté jí naplníme kornout a na vymazaný a moukou vysypaný plech vystříkáme různé tvary.
- 2Na teplém místě necháme uschnout cca 60 minut. Pak v mírně vyhřáté troubě dosušíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.