Paštika srnčí

125 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
727 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
57 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nadrobno nakrájená jatýrka necháme marinovat 3O minut v koňaku. Jablka a šalotky, (popřípadě cibule) zbavíme slupky, nakrájíme na menší kousky a osmahneme na 4 lžících másla, zasypeme majoránkou a necháme vychladnout. Následně přidáme játra a ušleháme. Přidáme smetanu, vejce, máslo a okořeníme.
  • 2
    Směs nalijeme do připravené formy a necháme vařit ve vodní lázni v troubě při teplotě 100-150°C po dobu 60-80 minut.
  • 3
    Paštiku uložíme do chladu, nejlépe přes noc, před podáváním zdobíme brusinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.