Pečená jablka s calvadosem

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
25 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
4 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celá jablka oloupeme, opatrně vydlabeme jadřince tak, abychom jablka neporušili a zůstala vcelku. Smícháme máslo, cukr, calvados a touto směsí jablka naplníme.
  • 2
    Vyskládáme na plech potažený papírem na pečení, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.
  • 3
    Jablka upravíme na talířky, pokapeme sirupem a podáváme horká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.