Pečená kořeněná telecí játra

55 min.

Ingredience

    • 500gramůJátra telecí
    • 1lžičkaTrasi
    • 70mililitrůKokosové mléko
    • 2lžičkyKoriandr mletý
    • 15mililitrůCitronová šťáva
    • 0,25lžičkaCitronela
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
176 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
15 mg
Cukr
90 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná telecí játra nakrájíme na tenké nudličky.
  • 2
    Směs koření trasi zabalíme do kousku fólie a několik minut prohříváme na suché pánvi, potom rozdrobíme.
  • 3
    Smícháme kokosové mléko, mletý koriandr, citronovou šťávu, trasi a mletou citronelu. Ve vzniklé husté marinádě obalíme nudličky jater a necháme je v zapékací míse nejméně 1 hodinu odležet.
  • 4
    Játra pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Uchovají si správnou strukturu a uvnitř budou lehce růžová.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.