Pečené červené papriky

30 min.
Španělsko

Ingredience

    • 4kusyPaprika červená
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
22 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky rozkrájíme na plošší díly, zbavíme semínek a bílé dužiny.
  • 2
    Naskládáme vedle sebe na plech a pečeme v troubě při režimu gril, dokud slupka nezčerná a nezačnou se na ní tvořit puchýře.
  • 3
    Hotové papriky přendáme do igelitového sáčku nebo do misky kterou zakryjeme fólii a necháme 10 minut chladnout.
  • 4
    Vychladlé oloupeme a nakrájíme na proužky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.