Pečené klobásy sterilované

105 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kilogramKlobása vepřová
    • 2lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
47 g
Vápník
171 mg
Železo
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu rozehřejeme sádlo, vložíme klobásy a zvolna upečeme. Nakrájíme na kousky a rozdělíme do sklenic. Zalijeme šťávou z pečení a ihned zavíčkujeme.
  • 2
    Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.