Pečené krůtí stehno s česnekem a smetanou
60 min.
Ingredience
- 600gramůKrůtí stehna
- 5stroužkůČesnek
- 150gramůSýr Eidam cihla 40%
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150mililitrůSmetana ke šlehání 31%
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Krůtí stehno zbavené kůže a kostí nakrájíme na menší kousky. Každý kousek masa potřeme prolisovaným česnekem, mírně osolíme a opepříme.
- 2Připravené maso urovnáme do máslem vymazané remosky, posypeme nastrouhaným sýrem a zalijeme smetanou.
- 3Pokrm pečeme asi 40 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.