Pečené špízy z jehněčího masa s ananasem
30 min.
Ingredience
- 750gramůJehněčí maso
- 20gramůChilli koření mleté
- 200gramůPaprika zelená
- 10mililitrůOlej stolní
- 10gramůZázvor mletý
- 400gramůCibule
- 250gramůAnanas
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
665 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
35 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1V míse dobře promícháme mleté maso, chilli koření, zázvor a strouhanku. Ze vzniklé hmoty vytvoříme malé kuličky.
- 2Cibuli, nejlépe červenou, ananas a papriku, nejlépe
- 3zelenou papriku, nakrájíme na větší kousky.
- 4Na grilovací jehly střídavě napichujeme vytvořené masové kuličky, kousky cibule, ananasu a zelené papriky.
- 5Špízy potřeme olejem a na rozpáleném grilu nebo na rožni důkladně propečeme do zlatohnědé barvy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.